24 Mai. 2018 13:28

FOTO | Stilista Raluca Roșu a murit după ce s-a aruncat de la etajul 6 al blocului în care locuia. Primele ipoteze ale anchetatorilor

Distribuie

Trupul zdrobit al Ralucăi Roșu a fost găsit în curtea unui imobil din Sectorul 6 al Bucureștiului. Potrivit primelor ipoteze ale polițiștilor, stilista s-ar fi sinucis. 

Raluca Roșu, protagonista blog-ului cu numele Daily Tutli-Putli, s-a aruncat de la etajul 6 al blocului în care locuia. Ea a fost găsită inconștientă, cu trupul zdrobit de caldarâm.

Stilista de 28 de ani a fost transportată în stare extrem de gravă la Spitalul Floreasca, însă medicii nu au mai putut s-o salveze.

S-a stabilit că Raluca Roșu locuia la etajul 6, împreună cu iubita ei. În noaptea în care s-a produs tragedia, stilista a rugat-o pe colega de apartament să coboare și să facă unele mici cumpărături. La scurt timp, ea s-a aruncat de la geamul apartamentului.

Raluca era unul dintre cei mai buni trendsetteri din România. Ea absolvise Facultatea de Filosofie, Universitatea din București, și studiase printr-o bursă la New York.

Se pare că, deși tânăra avea un început de carieră promițător, ea suferea de mai multă vreme de depresie. Raluca fusese internată de mai multe ori la Spitalul Obregia și la Spitalul de Psihiatrie Săpunari, din județul Călărași, iar la momentul tragediei aceasta s-ar fi aflat sub tratament, potrivit spynews.ro.

 


VIDEO/Sean Paul, declarație-șoc înainte de concertul de la București: „N-am știut că Inna e româncă! Îmi cer scuze, Inna!'


 

Loading...
Comentarii