MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

VIDEO | Viorica Dăncilă a anunțat cu o gafă un proiect în educație: „A fi educator înseamnă ca tu însuși să înveți zi de zi”

Distribuie

Premierul Viorica Dăncilă a făcut o nouă greșeală gramaticală, de data aceasta la evenimentul organizat marți dimineață la Guvern pentru lansarea selecției naționale de bune practici din învățământul preuniversitar românesc, din cadrul proiectului educațional CRED.

„A fi educator, învățător, profesor înseamnă ca tu însuși să înveți zi de zi”, a declarat Dăncilă, în discursul său, după ce a enumerat realizările guvernării sale în ceea ce privește învățământul, potrivit edupedu.ro.

Varianta corectă este „A fi educator, învățător, profesor înseamnă ca tu însuți să înveți zi de zi”.

Discursul Vioricăi Dăncilă a fost filmat de preşedintele Federaţiei de Părinţi din Preuniversitar, Iulian Cristache. El a postat videoclipul pe pagina de Facebook.

Momentul la minutul 1.32. 

La începutul anului, șefa Executivului a prezentat datele economice din anul care s-a încheiat, în prima ședință de Guvern din 2019, precizând, în acest context, că „România se situează pe locul 7, în privinţa dinamicii exporturilor, devastând state puternice, precum Franţa”. Premierul s-a corectat, imediat, şi a spus „devansând”, în loc de „devastând”.


Prima ruptură clară a lui Rareș Bogdan de Realitatea TV: Invitat la Silviu Mănăstire la B1 TV, a spus: „Dumneavoastră mi-ați luat locul, mai avem libere o televiziune și jumătate”


 

Comentarii